gewijzigd: 9 Juli 2020 
Nieuws
Over ons
Rubrieken
Agenda Spijk
Reageer
Terug naar Spijk aan de Linge

© Spijk aan de Linge
 
Dorpshuis De Lindehof
BERETROTS OP DE LINDEHOF

De Stichting "Dorpshuis Spijk" is de gebruiker/huurder van De Lindehof. Medio 2001 zijn we naar dit moderne gebouw verhuisd, dat ruimte biedt voor tal van activiteiten. Voor de sociale cohesie van onze gemeenschap is een dorpshuis erg belangrijk. Zeker als zo'n beetje alle andere voorzieningen uit het dorp zijn verdwenen. Hier kunnen mensen elkaar ontmoeten, bijbabbelen en samen dingen doen.

Het heeft wel de nodige voeten in de aarde gehad om zo'n mooi dorpshuis neer te kunnen zetten. Er is veel energie van de toenmalige bestuursleden en mensen van de gemeente Lingewaal ingestoken. En de gemeente heeft een forse financiele bijdrage beschikbaar gesteld. Maar we vinden allemaal dat het resultaat er dan ook mag zijn. Weggegooid geld en energie?! Om de dooie donder niet!

Vanaf Januari 2009 hebben we nieuwe beheerders, Cees en Linda Kaarsemaker. Deze enthousiaste ondernemers gaan er elke dag weer voor om de gebruikers van De Lindehof te onvangen en diverse activiteiten te organiseren.

Als je ons dorpshuis nog niet kent, kom dan vooral een keertje binnenvallen. En als je al vaste klant bent, dan hopen we dat je dat vooral blijft!

Er is een gezellige sfeer zoals in een leuk Dorpscafe ..